Mainos

  • Allright
  • Bikeforum
  • Harvia
  • VRP

Mainos
Mainos
VRP - Rakennushankkeen luotettava yhteistyökumppani
Mainos
Bikeforum Oy - Meidän kauttamme saat kaiken tarvitsemasi moottoripyöräilyyn ja mopoiluun.
Mainos

Ajankohtaista

Sänkicrossit 8.10.2017 siirretty

8.10.2017 Puuppolassa ajettavaksi suunniteltu perinteinen ja suosittu sänkicrossi on siirretty myöhempään ja vielä avoimeen ajankohtaan. Syynä siirrolle ovat sääolosuhteet, viime päivien sateet ovat pehmentäneet käyttöön tarkoitettua peltoaluetta liiaksi. Tilanteen kehittymistä seurataan ja mikäli sääolosuhteet sallivat, ajetaan sänkicrossit myöhempänä ajankohtana. 

Tiedotus 7-8.10 viikonlopusta

Lokakuun ensimmäinen täysi viikonloppu 7-8.10.2017 on tapahtumaa täynnä. Lievestuoreen Motocross-rata on kyseisenä viikonloppuna vuokrattu Tampereen Motocross ry:n leiriä varten. Lauantaina 7.10 on Kerhon kuskien mahdollisuus osallistua TamMC:n leiritapahtumaan yhdessä TamMC:n jäsenten kanssa, ilmoittautuminen TamMC:n nettisivuilla: http://www.tammc.com/tapahtumat.php?toiminto=info&id=91

Sunnuntaina 8.10 puolestaan järjestetään Puuppolassa perinteinen syksyn sänkicrossi, tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin!

Harjoitussarjacrossit lauantaina 30.9.2017

K-SMK järjestää 30.9.2017 sarjacrossikauden päättäjäiset Lievestuoreen Motocross-radalla, lisäinfoa ja aikataulu tämän linkin kautta

Toimitsijakoulutusta Jyväskylässä marraskuussa

Suomen Moottoriliitto ry järjestää toimitsijakurssin Jyväskylässä 18.11.2017, paikkana Cumulus Laajavuori. Mikäli eri päällikkötehtävät(ajanotto, ympäristö, katsastus yms) tulevien vuosien kisoissa kiinnostavat ja olet Kerhon jäsen, niin ota yhteyttä Anssi Uuhiniemeen 0407359342, niin varmistamme että meillä on riittävästi osaajia tulevien vuosien kisoissa.

Lisätietoa koulutuksesta ja aikataulu

Keskiviikkosarjacrossit kaudelta 2017 ajettu

Keskiviikkoiltojen sarjacrossit on tältä erää ajettu kaudelta 2017, sarjacrosseja pyritään vielä ajamaan ainakin yhtenä viikonloppuna syys/lokakuun vaihteessa SM/MX-liigakauden hiljentyessä.

Yhteistyökumppanit

Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto OyOnlineSolutionsJyväskylän aikuisopistoHannu Photo